Yhteystiedot

Trans-Jet Oy
Riihipolku 1
62200 Kauhava

040 5829555

transjet@luukku.com

Palvelut

Vaihtolavojen vuokraus

Vuokraamme vaihtolavat nopeasti ja edullisesti niin yksityishenkilöille, kunnille, rakennusliikkeille kuin teollisuus- ja muille yrityksillekin. Saatavilla on useita eri kokoja ja kaikki vaihtolavat ovat siistejä ja hyväkuntoisia. Lavojen tyhjäykset hoidamme nopeasti ja joustavasti aikataulunne mukaan. Lavan voit vuokrata jatkuvaan käyttöön tai vaikka vain päiväksi. Kysy tarjous!

Hyötyjätteen vastaanotto

Otamme maksusta vastaan erilaiset hyötyjätteet Kauhavalla sijaitsevalle hyötyjäteasemalle. Jätteet otetaan vastaan sopimuksen mukaan. Vastaanotettavia jätteitä ovat mm. erilaiset maa-ainekset, puujätteet ja metallit. Mikäli haluat toimittaa jätteet hyötyjäteasemalle tai sinulla on muuta kysyttävää hyötyjätteiden vastaanotosta, ole yhteydessä myyntiimme.

Rakennusten purkutyöt

Teemme pienrakennusten purkutyöt Etelä-Pohjanmaan alueella. Purkamisen lisäksi kuljetamme purkujätteet pois ja siistimme työmaan tarvittavine maanrakennustöineen. Hyötyjäteasemalla voimme käsitellä suuren osan purkujätteestä, jolloin voimme tarjota purkutyöt edullisesti.

Palopaikkojen siivoukset

Palopaikkojen siivoukseen kuuluu palaneiden rakennusten purkutyöt, syntyneen purku- ja muun jätteen poiskuljetus sekä tarvittavat maanrakennustyöt. Kysy tarjous.

Ruokamullan myynti ja toimitukset

Myymme seulottua ruokamultaa, joko itse haettuna tai perille toimitettuna. Toimitukset teemme Etelä-Pohjanmaan alueelle. Toimitusten minimimäärä on 5 m3.